У Кременці знову заговорили про відновлення військової частини

30594918_223078108246979_4304967495988543488_n

Перспективу відновлення військової частини в Кременці обговорили заступник командувача військ оперативного командування «Захід» полковник Анатолій Шевченко під час зустрічі із очільниками міста та району.

«У період існування військової частини навряд чи хтось міг подумати, що доведеться боронитися не від уявних ворогів, а від реальних. Сучасна ситуація в державі вимагає пильності. Представники районного приписного складу продемонстрували свою участь у забезпеченні життєдіяльності частин відмобілізування щодо територіальної оборони. Анатолій Шевченко відзначив активність в питаннях оборони районного та міського керівництва, позитивно оцінив намагання відновити діяльність військової частини в Кременці і проінспектував практичну можливість розміщення в Білокриниці загону територіальної оборони в кількості 500 чоловік» – повідомляють на сайті Кременецької міської ради.

Нагадаємо, що питання відновлення військової частини у Кременці, котра має понад столітню історію, уже поставало кілька років тому. Проте, до реалізації плану тоді так і не дійшло.

Фото зі сторінки Володимира Козубського у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео