Дарія Шевченко

У наступному році відремонтують об’їзну Тернополя та понад 50 мостів

381797

Впродовж 2020 року на Тернопільщині відремонтували масштабні ділянки доріг, які знаходились у поганому стані. До їх списку потрапили об’їзна Кременця, ділянки доріг Вишнівець-Горинка, Дружба-Теребовля траси М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, а ділянка біля райцентру Ланівці, Підберізці-Залізці траси Броди-Тернопіль, ділянка між Теребовлею та Заліщиками. Ще на деяких з них ремонтні роботи добігають завершення.

Про це розповів керівник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Микола Довгошия. Очільник поділився і планами реставрації дорожнього покриття на наступний рік. Так, у 2021-му підрядники мають взятись за трасу М-19 та об’їзної Тернополя та міста Теребовля.

- Окрім цього, в планах – реконструкція автомобільної дороги Броди-Тернопіль та капітальний ремонт низки ділянок доріг Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, Татарів-Косів-Коломия-Кам’янець-Подільський, Збараж-Підволочиськ. Всього наступного року Службою автомобільних доріг області має бути відремонтовано 260 кілометрів доріг державного значення та понад пів сотні мостів, - пише Тернопільський пресклуб.

3-1024x768
3-1024x768

За інформацією, на Тернопільщині є 1500 кілометрів доріг державного значення, але 1300 з них потребують ремонту.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео