Олеся Поліщук

У одній з громад Тернопільщини провели незвичний відпочинковий табір (фото)

4d8278cf42f71055e673cf99c0e490a3

Діти кількох населених пунктів Іванівської територіальної громади мали нагоду взяти участь у відпочинковому проекті «Табір на колесах».

- Група волонтерів провела для дітей Іванівської сільської територіальної громади «Табір на колесах», спрямований на оздоровлення сільських дітей, особливо, на підтримку та допомогу  соціально-незахищених дітей та молоді, малозабезпечених сімей, які опинилися у важких життєвих обставинах, - розповіли у пресслужбі ОТГ.

Впродовж липня-серпня табір побував у селах Ілавче, Сороцьке, Глещава та Іванівка.

Діти з охотою брали участь у фізкультурно-спортивних естафетах, спортивних змаганнях, скелелазінні, майстер-класах, вікторинах та гуртках, пізнавали Біблію, співали пісні, грали волейбол, футбол, бадмінтон.

- Волонтери частували вихованців сертифікованою готовою їжею в герметично запаяній упаковці. Мали можливість поспостерігати за дітьми і батьки, - кажуть в Іванівській сільській раді.

Відпочинок організувати понад 50 волонтерів Фонду «Гуманітарна допомога м.Білефельд»,  серед яких  вихователі, спортивні інструктори, майстри-монтувальники, водії вантажівок та інші.

Фото Іванівської ОТГ

Вибір читачів за тиждень

Відео