У Підволочиській громаді стартував новий молодіжний проєкт (фото)

223411246_658385968889641_7932298950856407156_n (Copy)

Завдяки співпраці Молодіжної ради Підволочиської громади, ГО «Територія Нових Змін» та Кіноклубів Docudays UA, у Підволочиську розпочав роботу проєкт «Мобільний Молодіжний Культурний Центр», який стартував на святкуванні в с. Качанівка.

В рамках цього проєкту «Кіноклуб при Молодіжній раді Підволочиської ТГ» має офіційні права на показ фільмів найбільшого та найпрестижнішого кінофестивалю документального кіно Docudays UA.

- Серед всього різноманіття фільмів від DOCUDAYS, ми обрали «Лізо, ходи додому» - це фільм, який вартий уваги кожного.. Історія про нескінченне бажання дитини звільнитися з грубого світу батьків. Ліза повинна посміхатися і бути щасливою по команді, вона мусить переставати плакати, коли їй скажуть. Дівчинка часто тікає від своєї матері, з будинку, де їй погано. «Чому ти постійно тікаєш? Що тебе не влаштовує?» – Ліза постійно чує ці запитання, але не може пояснити, і зрозуміло тільки, що її власна душа в тілі крихкої істоти не може примиритися з навколишньою дійсністю, - розповіли у Молодіжній раді Підволочиської громади.

У майбутньому плануються подальші покази документального кіно у громаді.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео