У Підволочиську змагалися гандболістки зі всієї області

фото-гандбол

Упродовж двох днів, 16-17 листопада, в Підволочиську у спортивному залі місцевої ДЮСШ пройшов чемпіонат області з гандболу серед дівчат 2004-2006 років народження та 2007 року народження і молодших. Участь у турнірі взяли команди з Тернополя, Козівської, Теребовлянської, Підволочиської ДЮСШ та Лановецької ОТГ.

Продемонструвавши непогану майстерність, чемпіоном області у віковій групі 2004-2006 р. н. стала команда ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту міста Тернополя (тренер Лобур Володимир), друге місце - за Лановецькою ЗОШ №2 (тренер Боденчук Василь). Бронзовими призерами стали дівчата Теребовлянської ДЮСШ (тренер Станчак Андрій). Наймолодші учасниці - 2007 р. н. і молодші - вперше виступали на таких змаганнях, і хоча майстерності їм ще бракує, зате емоції вирували через край.

Перше місце вибороли юні гандболістки Лановецької ЗОШ №2 (тренер Боденчук Василь), на другому місці - дівчата Підволочиської ДЮСШ (тренер Гладин Анатолій), і третіми стала команда Козівської ДЮСШ (тренери Личак Ольга, Мацишин Наталія), повідомляє управління фізичної культури і спорту обласної облдержадміністрації.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео