У Шумській ОТГ: уклав договір – отримав контейнер на сміття (фото)

шумськ сміття

Власники домогосподарств, що уклали договори на вивезення ТПВ із КП «Шумськкомунсервіс», отримали в користування сміттєві контейнери. Перед цим у с. Сураж відбулися громадські слухання, де обговорили основні питання щодо надання послуг із вивозу сміття.

- Питання, які представлені на обговорення: графік вивезення сміття з індивідуальних контейнерів та способи оплати за надані послуги з вивезення сміття з домогосподарств. На захід запрошені жителі села, які підписали договори (або планують підписати), – повідомили у Шумській міській раді – ОТГ.

шумськ сміття1
шумськ сміття1

Шумчанам також розповіли правила роздільного сортування відходів та роздали відповідні інформаційні буклети. Працівники міської ради пояснили, які послуги надає КП «Шумськкомунсервіс» щодо вивозу сміття, які є обмеження та рекомендації.

шумськ сміття2
шумськ сміття2

- У ході обговорення жителі с. Сураж вирішили, що для них зручним способом оплати є делегування функції щодо збору коштів за надані послуги представникам вуличних комітетів. Щодо графіку – громада села вирішила, що найвідповіднішим днем для вивезення сміття є п’ятниця (ІІ та IV тиждень місяця). Проте, необхідно зазначити, що графіки та способи оплати для кожного села можуть підлягати змінам та коригуванню, – йдеться у повідомленні.

Фото Шумської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео