Ростислав Фук

У «Старому парку» в Тернополі демонтували військову техніку (фото, відео)

Частину техніки переобладнають для потреб Збройних Сил України

Військову техніку часів II Світової війни демонтували у «Старому парку» в Тернополі, повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

Частину техніки переобладнають для потреб Збройних Сил України.

 Одна із військових частин, де служать тернополяни, подала звернення з пропозицією задіяти стару військову техніку, що є на території Старого парку, відповідно до призначення. Тож наразі у парку проводяться роботи з її демонтажу, – йдеться в повідомленні. – Частина буде перероблена для військових дій та навчань. Відтак військовослужбовці, які вперше приходять службу у ЗСУ, зможуть наглядно побачити, як працює гаубиця чи бронемашина. Окрім того, після відновлення та приведення техніки до бойового стану, окремі одиниці з них можна буде використовувати і в боротьбі з російськими загарбниками.

Нагадаємо, нещодавно у Тернополі завершився прийом проєктних пропозицій в рамках конкурсу з вибору кращої концептуальної ідеї реконструкції території Старого парку. Загалом впродовж конкурсу у Тернопільську міську раду надійшло 13 ескіз-ідей в текстовій та графічній формах.

Фото Тернопільської міської ради, відео з фейсбук-сторінки Сергія Надала

Вибір читачів за тиждень

Відео