Дарія Шевченко

У столиці презентували інвестиційні можливості Тернопільщини (фото)

79bf14c9-0148-4551-9ed6-8b2411746249

Інвестиційний потенціал Тернопільщини презентували у Києві 9 червня на форумі «Тернопільщина: кластер можливостей». Захід відвідав голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, а також народні депутати та представники 36-ти країн. 

Серед запрошених – народний депутат України Іван Чайківський, який підкреслив, що захід виявився надзвичайно вдалим, адже іноземні інвестори виявили інтерес до регіону і країни в цілому.

- В Торгово-промисловій палаті України понад півтора десятка успішних підприємств нашої області презентували свій експортний потенціал для керівництва країни та понад 35 представників іноземних держав. Такий захід – це майданчик для представлення успішних кейсів наших підприємств для потенційних інвесторів та клієнтів. Щиро вдячний голові українського Парламенту Дмитру Разумкову - за віру в розвиток областей як головних рушіїв поступу місцевого самоврядування. Одна з головних задач влади - допомагати бізнесу виходити на нові ринки збуту - виконана на відмінно, – сказав Іван Чайківський. 

Під час форуму підприємства Тернопільської області, навчальні заклади представляли свої досягнення та успіхи. У свою чергу перший заступник голови Тернопільської обласної ради, яка є організатором заходу, Володимир Болєщук підкреслив важливість форуму.

- Наша тернопільська земля славиться добрими господарями, які розвивають успішні виробництва, а сьогоднішній форум - це можливість продемонструвати економічний потенціал нашого краю, що дасть поштовх до подальшої співпраці з іноземними інвесторами, - зазначив Володимир Болєщук.

Фото зі сторінки Володимира Болєщука

Вибір читачів за тиждень

Відео