Ростислав Фук

У тернопільських парках запрацювали велопатрулі (фото)

Основна перевага велопатрулів – це оперативність та мобільність, кажуть поліцейські

На чергування у парки Тернополя заступили велопатрулі, які стежитимуть за охороною громадського порядку. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, основна перевага велопатрулів  – це оперативність та мобільність. Патрульні можуть проїхати на велосипеді там, де автомобілем буде складно дістатися. Щодня на велопатрулювання заступатимуть 6 поліцейських – три екіпажі по дві людини. Вони пройшли спеціальний відбір та оснащені всім необхідним для роботи.

Наші завдання – це патрулювання, виявлення адміністративних правопорушень, проведення профілактичних бесід з громадянами, перевірка документів у підозрілих осіб та своєчасне  прибуття на допомогу будь-якому громадянину, який цього потребує, – розповідає дільничний офіцер поліції Тернопільського райуправління  поліції Роман Йопа.

Поліцейські патрулюватимуть на велосипедах вдень з 12 до 20 години, а в нічний час на службу заступатимуть піші наряди. Велосипеди для потреб поліції закупили за кошти місцевого бюджету.

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області 

Вибір читачів за тиждень

Відео