Ростислав Фук

Вдарили і вирвали з рук рюкзак: двох братів підозрюють у пограбуванні тернополянина

Старшого брата вже притягували до кримінальної відповідальності за подібні злочини в Ужгороді

злочинець

Тернопільські правоохоронці розшукали двох грабіжників, які напали та пограбували 71-річного чоловіка неподалік приміського автовокзалу. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Повідомлення про напад надійшло 17 липня близько 17:30. За словами очевидців, до пенсіонера підбігли двоє хлопців. Один із них вдарив чоловіка в обличчя та зіштовхнув у рівчак. Після цього витягнув з кишені мобільний телефон, вирвав із рук рюкзак, кинув напарнику та разом втекли. Суму збитків потерпілий оцінив у 6 тисяч гривень.

Чоловік зумів описати нападників. Поліцейським вдалося встановити підозрюваних. Це двоюрідні брати, уродженці Закарпатської області, віком 17 та 18 років. Старшого вже притягували до кримінальної відповідальності в Ужгороді за подібні злочини. У скоєному юнаки зізналися. Гроші вони витратили, а особисті речі повернули господарю. 

Старший брат відповідатиме в суді за частиною 4 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває слідство. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео