Орест Сарматський

У Тернопільській області на понад 6 тисяч мешканців заведуть особові справи

1-7-2-e1610472117134 (Copy)

З перших днів нового 2021 року в Україні стартувала приписна кампанія юнаків 2004 року народження до призовних дільниць. 

Як повідомляє armyinform.com.ua, під час цього загальнодержавного заходу десятки тисяч осіб чоловічої статі буде викликано до районних Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, де визначать, чи придатні вони до військової служби.

– У Тернопільській області допризовників, яким цьогоріч виповниться сімнадцять років, близько 6 200 осіб. На кожного юнака у найближчій районній військовій установі заповнять особову справу та видадуть приписне посвідчення, – йдеться у повідомленні.

Вже підготовлено приміщення, складено точні списки юнаків та визначено склади приписних комісій. До цих комісій, окрім офіцерів військових установ, увійшли цивільні лікарі, психологи та працівники місцевих структур соціального забезпечення.

Цьогорічна приписна кампанія триватиме до 31 березня. За цей час кожен юнак пройде повне медичне обстеження, складе тести та поспілкується з військовослужбовцями Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео