Ростислав Фук

У Тернополі виділили додаткові кошти на ремонти шкільних укриттів

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету

10 млн грн додатково спрямують на облаштування укриттів в закладах освіти Тернопільської громади. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету. Із виділених коштів 5 млн грн спрямують для ремонту укриттів у дошкільних закладах, 4,5 млн грн – на ремонти сховищ у загальноосвітніх закладах, 50 тис. грн – на ремонти укриття у спецзакладі для дітей з потребами  фізичного  та  розумового  розвитку. Ще 440 тис. грн підуть на ремонт укриттів у закладах професійно-технічної освіти.

Окрім того, 1 млн грн виділили на придбання обладнання для військових формувань в межах «Програми забезпечення обороноздатності військових  формувань   Тернопільського  гарнізону та  військового призову Тернопільської  міської  територіальної  громади  на  2022 рік».

Спрямували також  кошти управлінню ЖКГ для виконання невідкладних заходів з благоустрою міста у сумі 20 млн грн. А на управління транспортних мереж та зв’язку виділили 12 млн грн, у тому числі на компенсацію за пільговий  проїзд  у міському транспорті окремим категоріям жителів міста.

Відповідно до рішення, вносяться також зміни в кошторисні призначення управління культури і мистецтв  Тернопільської міської ради, завдяки чому спрямовуються кошти на ремонти укриттів у Тернопільських музичних школах № 1 та №2.

До слова, на початку липня виконком уже спрямовував 24,5 млн грн на проведення ремонту укриттів у закладах освіти. 

Нагадаємо, укриття закладів освіти безкоштовно забезпечать Wi-Fi.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео