Ростислав Фук

У тернопільському «Карітасі» провели кулінарний майстер-клас для молоді (фото)

Після цього пригостили обідом переселенців, які чекали в черзі на отримання гуманітарної допомоги

Кулінарний майстер-клас провели днями юні шеф-кухарі, учасники проєкту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» у тернопільському «Карітасі».

Спершу учасники взяли участь у серйозному майстер-класі із приготування запеченої риби з овочами, який провела волонтерка від організації CNEWA Canada Галина Лібич. Після цього власноруч пригостили цим обідом внутрішньо переміщених осіб, які очікували в довгій черзі на отримання гуманітарної допомоги.

Прекрасна ініціатива, яку ми тепер будемо реалізовувати на постійній основі. Адже ми маємо оновлену кухню, що дозволяє нам втілювати такі важливі та соціально-значущі активності як залучення молоді до благодійних ініціатив. Щиро радіємо, коли наша молодь усвідомлює як це важливо і приємно турбуватись про інших, - пишуть на сторінці Тернопільського «Карітасу».

Читайте також: У Тернополі діти вчилися готувати салат «Цезар», боул і масалу за рецептами Клопотенка

Фото «Карітас» Тернопіль

Вибір читачів за тиждень

Відео