Юлія Пацкаль

Шкільна бібліотека у селі на Тернопільщині просить подарувати учням книги 

У пригоді стануть нові чи користовані книги шкільної програми, написані українською мовою

Подарувати книги для сільської бібліотеки просить директор школи у селі Грабовець Великогаївської громади Андрій Ручаковський. З таким проханням він звернувся до усіх небайдужих у соцмережах. Бібліотеці потрібна україномовна художня література. 

За останні роки для шкільних бібліотек виділяли дуже мало художньої літератури, лише підручники. Книги, які є у бібліотеці, в основному надійшли ще за радянських часів і це російські автори. Скоро новорічні свята, тому хочу скористатися нагодою й попросити вас уявити себе в ролі Святого Миколая та зробити хорошу справу. Подаруйте для нашої шкільної бібліотеки свої книги, - пише директор школи.

Андрій Ручаковський працює на посаді директора школи у селі Грабовець лише третій тиждень і одразу взявся розв'язати питання з книгами у бібліотеці. За його словами, підійдуть нові чи користовані книги у хорошому стані, написані рідною мовою. 

Ми не ставимо собі за мету просто накопичувати книги, щоб вони припадали пилом. Ми хочемо поповнити бібліотеку авторами та творами, які вивчаються у шкільній програмі, те, що дітям буде цікаво і корисно. Для найменших школярів - це можуть бути казки, - каже Андрій Ручаковський.

Охочі допомогти оновити бібліотеку можуть приносити книги у школу села Грабовець, або ж зателефонувати за номером директора: 0(98) 020-84 60 (Андрій Ручаковський).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео