Оксана Мацьопа

У Тернопільському обласному військкоматі прокоментували дії працівника, якого підозрюють у торгівлі волонтерськими авто

За фактом злочину проводиться службова перевірка та досудове розслідування

Дії працівника військкомату, який нібито торгував волонтерськими авто для ЗСУ, прокоментували в Тернопільському обласному ТЦК СП.

10 вересня 2024 року за сприяння керівництва Тернопільського ОТЦК було викрито військовослужбовця підрозділу забезпечення.
Старший водій відділу забезпечення одного із територіальних підрозділів комплектування та соціальної підтримки сержант Г був затриманий слідчим ГУНП в Тернопільській області, за оперативного супроводу Департаменту військової контррозвідки СБУ.
Нагадаємо, військовослужбовець з Кременеччини підозрюється у скоєнні злочину. Чоловіка викрили на продажі волонтерських автомобілів.
 
За даним фактом проводиться службова перевірка та досудове розслідування.
За попередньою інформацією встановлено, що військовослужбовець Г свою протиправну діяльність здійснював у спосіб, який не пов’язаний із його службою в ЗСУ та функціональними обов’язками, які він виконував перебуваючи на посаді.
Належну остаточну правову оцінку скоєного винесе суд після завершення досудового розслідування у справі.
Керівництво Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки і надалі буде жорстко боротися з такими негативними проявами.
 
Громадян закликають негайно повідомляти правоохоронні органи про будь які факти порушення закону серед працівників ТЦК.
 
Читайте також: Працівника ТЦК з Тернопільщини підозрюють у торгівлі гуманітарними автівками для військових

 

Вибір читачів за тиждень

Відео