Євгенія Цебрій

У тернопільському педінуверситеті створили волонтерський центр (фото)

За перший день роботи центру зібрали понад 20 тисяч гривень, а також одяг, продукти для потребуючих.

У тернопільському педуніверситеті (ТНПУ) створили волонтерський центр. У головному корпусі університету на вул. Кривоноса, 2 проводять збір речей для потребуючих. Про це повідомляють на офіційній сторінці навчального закладу. 

Поширення інформації про необхідну допомогу буде відбуватися через офіційні спільноти Центру у Viber та Telegram. Потрібні волонтери! 

Примають все найнеобхідніше: питна вода у пляшках 1.5-2 л, рушники, рідке мило, туалетний папір, вологі серветки, ковдри та інше. Продукти харчування: тушківки, консервації, крупи.

Із медикаментів потрібні: бинти, джгути, індивідуальні перев‘язувальтні пакети, перекис водню. Знеболювальні: Кетанов і Моваліс в ампулах.  Шовний матеріал з голками (діаметр min30 мм) антибіотики широкого спектру в таблетках і ампулах. Лоперамід, Фестал, мазі для ран: Левосін, Офлокаїн. Антигістамінні: Діазолін, дезлоратадин. Для промивання ран: Хлоргекседин і Фурацилін. Спазмолітики: Спазмалгон в таблетках і ампулах. Таблетки від кашлю.  Проти застутиди: гранули Меркурід.

Якщо у Вас немає змоги долучитися до волонтерського центру фізично, Ви можете перерахувати кошти за номером : 5168742722851684 ( карта на ім‘я М.Піговського)

Ваша допомога - надзвичайно важлива! м. Тернопіль вул. Кривоноса 2 головний корпус ТНПУ номер логістичного центру 0352 43-17-10; 097- 569-24-41. Ректор університету Богдан Буяк разом із дружино та сином розвозили вечерю на блокпости. 

 

 

Фото ТНПУ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео