Ростислав Фук

У Тернополі 17-річного юнака вдарило струмом, коли він виліз на вагон

Очевидці викликали рятувальників та бригаду швидкої допомоги. Потерпілий - у реанімації

поїзд14141242_m-e1499153647123

17-річний хлопець виліз на вагон і отримав важке ураження струмом у Тернополі. Неповнолітній залишився живим, а медики бригади швидкої допомоги транспортували його до Тернопільської обласної дитячої лікарні, пише ZAXID.NET.

Пригода сталася 30 травня на масиві «Новий світ». Хлопець заліз на дах одного з вагонів, і його вдарило струмом від електричної дуги. Очевидці на місце події викликали рятувальників та бригаду швидкої.

На допомогу потерпілому виїжджала 1 Державна пожежно-рятувальна частина міста Тернопіль. Рятувальники надали необхідну допомогу потерпілому. Передали його в руки бригади швидкої допомоги, – повідомив речник головного управління ДСНС в Тернопільській області Сергій Данілін.

Із діагнозом «Ураження електричним струмом, термічні опіки І-ІІ ступенів тулуба, кінцівок, голови, ЗЧМТ, струс головного мозку, забійна рана потилиці» хлопця госпіталізували в Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню.

Хлопець перебуває в нашому реанімаційному відділенні у важкому стані. Йому надається усе необхідне лікування. Діагностовані важкі опіки, – розповіли ZAXID.NET в Тернопільській обласній дитячій лікарні.

Нагадаємо, подібний випадок стався у Тернополі 6 років тому - у липні 2017-го року. Намагаючись зробити селфі, 15-річний юнак заліз на вагон вантажного потяга і отримав потужний удар струму силою 27 тисяч вольт. Хлопець буквально загорівся. На щастя, його вдалося врятувати. Рятувальники піднялися на вагон вантажного поїзда та за допомогою спеціального спорядження передали потерпілого медикам. У хлопця обгоріло 50% тіла, він переніс не одну операцію. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео