Ростислав Фук

У Тернополі водій BMW збив чоловіка на автостоянці

Загалом протягом вихідних дев’ять людей звернулися за медичною допомогою внаслідок ДТП

Із переломом гомілкового суглоба до лікарні бригада екстреної медичної допомоги привезла 26-річного тернополянина 26 травня. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, чоловіка близько 12:00 збив водій автомобіля BMW 428I. Аварія трапилася на стоянці для автомобілів.

У всіх учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство

Загалом протягом вихідних дев’ять людей звернулися за медичною допомогою внаслідок ДТП.

Нагадаємо, в суботу, 27 травня, неподалік села Смиківці, не розминулися автомобілі KIA K5 та LEXUS RX350. Попередня причина ДТП - водій KIA, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив авто, яке рухалося головною трасою. Внаслідок удару до лікарні зверталися обидвоє водіїв та семирічний пасажир з LEXUS. Після надання медичної допомоги усіх відпустили за місцем проживання.

Як писав Терен, ДТП з потерпілими зареєстрували й 28 травня. У Тернополі на вулиці Захисників України зіткнулися дві іномарки. Водій Ford Mondeo виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із Citroen C4. До травматології потрапив кермувальник Ford Mondeo. Травми отримав й інший водій та двоє пасажирів. Проте їх не госпіталізовували.

Читайте також: У ДТП на Тернопільщині травмувався мотоцикліст

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео