Ростислав Фук

У Тернополі автобусний маршрут №38 курсуватиме до району «Північний»

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету, враховуючи звернення мешканців мікрорайону

Від завтра, 8 вересня, громадський транспорт, що курсує на автобусному маршруті №38 «Кооперативний коледж – вул. Київська – вул. Лесі Українки» виконуватиме рейси до житлового району «Північний» у Тернополі. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету, враховуючи звернення мешканців мікрорайону «Північний» та акт обстеження дорожніх умов для можливості продовження автобусного маршруту.

Від завтра автобуси на маршруті №38 після вул. Київської здійснюватимуть заїзд на вул. Героїв Чорнобиля, що в житловому районі «Північний», після чого виконуватимуть розворот в районі перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля – Олександра Смакули – Київська і повертатимуться на вулицю Київську, а далі - за звичним маршрутом, - йдеться в повідомленні – Оскільки цей новий мікрорайон досить активно обживається, виникла потреба в автобусному сполученні з іншими районами у Тернополі. Попередньо там було облаштовано зупинку громадського транспорту та розворотний майданчик для можливості заїзду громадського транспорту.

Відтак, від завтра, 8 вересня, автобусний маршрут №38 «Кооперативний коледж – вул. Київська–вул. Лесі Українки» проходитиме вулицями: «Замкова, Соломії Крушельницької, Збаразька, проспект Злуки, Мирона Тарнавського, Київська, розворот в районі перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля – Олександра Смакули–Київська, Київська, 15 Квітня, Тараса Протасевича, Лесі Українки, Слівенська, проспект Степана Бандери, Руська, Замкова».

За результатами конкурсу, перевізником на даному маршруті визнано комунальне підприємство «Міськавтотранс», з яким укладено договір на 3 роки.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео