Дарія Шевченко

У Тернополі чиновника затримали під час отримання хабаря в розмірі 37 тисяч доларів (фотофакт)

87BC9C70-02D1-4A35-A2FC-F474D961C665

Сьогодні, 3 вересня, у Тернополі на вулиці Купчинського відбулось затримання начальника оперативного управління Головного управління ДФС в області. За інформацією правоохоронців, посадовець разом з підлеглим керівником відділу вимагали у місцевого бізнесмена суму у розмірі 37 тисяч доларів, повідомляє СБУ. За неправомірну вигоду чоловіки обіцяли спростити кримінальне провадження у справі про нібито несплату податків.

Під час отримання коштів, поліцейські затримали обох фігурантів справи.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«306992,306990,306993»]

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та направлення до суду клопотань про обрання запобіжних заходів. Викриття зловмисників проводилось спільно зі слідчими ДБР, під процесуальним керівництвом Офісу Генпрокурора, за сприяння Головного управління внутрішньої безпеки ДФС України, йдеться у дописі.

Також ситуацію прокоментував Михайло Апостол - радник міністра МВС. Він зазначив, що підозрюваний неодноразово вимагав хабарі у місцевих підприємців.

- Скільком підприємцям цей непотріб за час своєї ганебної служби не давав можливість працювати, розвиватися. Але скільки б мотузці не витись - кінець наступить. Ось так ганебно будуть закінчувати свою «службу» подібні падлюки, - написавМихайло Апостол.

Зараз тривають слідчі дії.

Фото з дописів

Вибір читачів за тиждень

Відео