Анастасія Кисіль

У Тернополі канадець продає світлини з подорожей світом, щоб допомогти українцям (фото)

Колін уже відвідав 92 країни, де зробив чимало світлин. Тепер їх він видрукував та продає за будь-яку суму. Усі гроші віддає волонтерам

220 світлин з різних куточків світу представив у Тернополі Колін з Канади. Фото з подорожей, які зробив канадець, він видрукував та продає тернополянам за будь-яку суму. Всі гроші він віддає волонтерам, які допомагають потребуючим українцям. Також чоловік мріє, щоб покупці його фотографій обов'язково відвідали ці країни після перемоги. 

Я подорожую світом. Перед тим я працював у лікарні, де  виходжував поранених, хворих та помираючих. Я піклувався про багатьох людей, які, на жаль, потім померли. Деякі пішли з життя надто рано. У мене була постійна робота, одноманітна буденність, - розповідає Терену чоловік.

Протягом останніх років Колін пережив багато неприємностей: раптова смерть друга та мами, пожежа, звільнення з роботи.

Моєму другу було всього 32 роки як він помер від раптового серцевого нападу. Потім пожежа знищила будинок, у якому я проживав 15 років. Тоді 90% усього згоріло. Я втратив роботу через скорочення. Моя мама померла в 53 роки від раку, - пригадує чоловік.

Після того він сформував життєвий принцип: “Ніхто не знає, що може трапитися завтра. Зроби це сьогодні”. Ці слова говорила йому мама. 

Моя історія відкрила мені очі. Не зациклюйтеся так на повсякденному, ви забуваєте жити. Подайте руку комусь, допоможіть другу, поділіться посмішкою. Надихайте людей пробачати та любити, - вважає Колін. 

Зараз він постійно подорожує. Вже відвідав 832 міста та 92 країни. Також він має ютуб-канал, де розповідає про місця, у яких перебував. Колін зняв відеоролик і про Україну, а саме Одесу.

Відео:

 

У Тернополі канадець започаткував акцію “Я хочу допомогти”. Він розклав свої світлини просто неба на вулиці Сагайдачного.

Акція “Я хочу допомогти”

Оберіть фото, яке надихає. Місце, куди ви мрієте потрапити. Оплата довільна. Немає грошей? Беріть безкоштовно. 100% грошей підуть на волонтерські потреби, для українців, які потребують допомоги. Збережіть це фото і після перемоги відвідайте це місце, - звертається до тернополян Колін. 

Підтримав ініціативу Коліна тернополянин Максим Гречко. Хлопець обрав світлину з Токіо, каже давно хотів туди поїхати. 

Максим Гречко мріє після перемоги поїхати у Токіо

Його ідея дуже креативна. Він спонукає людей рухатись далі, вірити в те, що війна закінчиться і вони матимуть можливість подорожувати. І ще й таким чином допомагає потребуючим. Я такого ніде не зустрічав. Тепер у мене немає інших варіантів окрім того, щоб поїхати у Токіо після перемоги та зробити власне фото, - каже Максим. 

Фото Терену 

Вибір читачів за тиждень

Відео