Ростислав Фук

У Тернополі можна безкоштовно пройти обстеження на компʼютерному томографі (фото)

Також у лікарні облаштували стаціонар для перебування пацієнтів у післяопераційний період

Пройти обстеження на компʼютерному томографі безоплатно можна в Тернопільські обласній психоневрологічній лікарні в рамках пакету послуг Національної служби здоров’я України «Медична допомога при гострому мозковому інсульті». Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, сучасний апарат КТ «Revolution Maxima 55» нещодавно отримала лікарня завдяки підтримці Міністерства охорони здоров'я України та Світового банку.

КТ-обладнання є однією з головних вимог НСЗУ для контрактування закладу за Програмою медичних гарантій, – йдеться в повідомленні.

До слова, нещодавно в Тернопільські обласній психоневрологічній лікарні облаштували стаціонар для перебування пацієнтів у післяопераційний період.

У відділенні 20 ліжок, кожне має обладнання для медичного спостереження та моніторингу показників життєдіяльності.

Наразі в усіх палатах встановлена «кнопка виклику», змонтовано медичні консолі із передбаченою безперебійною подачею кисню та забезпеченням живлення.

Тернопільська психоневрологічна лікарня щороку здійснює поетапне розширення інфраструктури, робить оновлення матеріально-технічної бази та укомплектується сучасним обладнанням, – зазначають в ОВА.

Читайте також: Тернопільщина отримає інноваційну систему для лікування онкології вартістю 39 млн грн

У тернопільській лікарні працюватиме реабілітаційний центр досконалості

Фото Тернопільської ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео