Дарія Шевченко

У Тернополі на три дні зміниться рух громадського транспорту

ce90f4c4_0dac_47be_b264_3728fe74f497_650x410_1_650x410_2_650x410

У зв’язку із проведенням ремонту дорожнього покриття на вулиці Руській протягом 9, 10 та 11 травня буде змінено рух деяких тролейбусів та автобусів. Зокрема, тролейбусні маршрути №2 та №5 ці три дні не їздитимуть.

Тролейбусний маршрут №11 тимчасово зазнає змін. Протягом трьох днів він курсуватиме таким чином: Бережанська, Мазепи, Руська, Кн. Острозького, Пирогова, Гоголя, Богдана Хмельницького, Збаразька, Злуки, Генерала Тарнавського, Київська, 15 Квітня, Протасевича, Лесі Українки, Слівенська, проспект Степана Бандери. Від Збаразького кільця тролейбус курсуватиме вулицями: 15 Квітня, Київська, Генерала Тарнавського, просп. Злуки, Збаразька, Богдана Хмельницького, Руська, Мазепи, Бережанська, Лучаківського, йдеться на сайті міськради.

Крім того, жителів масиву «Східний» повинні бути уважними: тролейбус проїжджатиме вулицею Лесі Українки від вул. Протасевича до вул. Слівенської. Тобто очікувати на тролейбус потрібно буде на протилежній стороні вулиці Лесі Українки. Середній інтервал руху тролейбусів на маршруті №11 складатиме 17 хвилин.

Певних змін у маршруті зазнає і автобус №1А. Він їздитиме від зупинки «Центр» (Церква Різдва Христового) в напрямку «Східного» такими вулицями: Кн. Острозького, Пирогова, Гоголя, Б. Хмельницького, Вояків дивізії «Галичина», проспектом Степана Бандери і далі за маршрутом. Через зупинку «Євроринок» автобуси не курсуватимуть. У зворотному напрямку від зупинки «Міський стадіон» автобуси проходитимуть вулицями: Вояків дивізії «Галичина», Богдана Хмельницького, Руська – і далі за маршрутом. Середній інтервал руху автобусів на маршруті №1а складатиме 20 хвилин.

Тролейбуси під № 8 і № 9 та маршрутки № 23 і № 25 їздитимуть без змін.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео