Тетяна Бакай

У Тернополі нагородили кращих працівників харчової промисловості (фото)

День працівників харчової промисловості відзначатимуть у неділю, 20 жовтня 

Напередодні професійного свята грамотами обласної військової адміністрації та обларади нагородили кращих працівників і працівниць харчової промисловості. Із вітальним словом виступив начальник Тернопільскої ОВА В’ячеслав Негода та перший заступник голови Тернопільської облради Ігор Сопель. 

Ми із вами є колегами, адже кожен із нас на своєму робочому місці виконує ті завдання, які є сьогодні дуже важливими в нашій державі. Ви ж як працівники харчової промисловості робите свій величезний внесок в те, щоб наша країна розвивалась і щоб Збройні Сили України, у цей складний час, були забезпечені тим, що потрібно. Дякую вам за вашу працю! – сказав В’ячеслав Негода. 

Так, за вагомий внесок у харчову промисловість грамоту отримала операторка харчової лінії  ТОВ “М’ясокомбінат Тернопільський” Галина Черевата. Жінка у своїй професії вже понад 20 років.  

Дуже люблю свою професію. Я, як операторка лінії, стою на машині, яку дуже люблю, тому й робота мені у задоволення. Приємно, що є такі нагородження, хоч це й дуже несподівано, – каже Галина Черевата. 

За вагомий внесок у харчову промисловість грамотою нагородили Галину Черевату

Цього дня грамоти вручити десяткам працівників та працівниць підприємств Тернопільської області. 

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео