Тамара Коблик

У Тернополі нагородили переможців конкурсу «Різдвяне диво» (фото)

У конкурсі були номінації «Найкреативніша ялинкова прикраса», «Різдвяна шопка» та «Вертепна атрибутика»

8 січня в Українському Домі відбулося урочисте нагородження переможців традиційного міського конкурсу «Різдвяне диво». Про це повідомили в пресслужбі Тернопільської міської ради.

Подяки міського голови та грошові сертифікати за оригінальність і творчий підхід у представленні християнських традицій нашого краю в конкурсі «Різдвяне диво» отримали:

  • Церква Святого Апостола Петра УГКЦ та парафіяльна спільнота (отець Мойсей Левко) за утвердження християнських традицій, відродження духовних цінностей Українського народу та за оригінальне представлення Різдвяної шопки.
  • Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за організацію різдвяної виставки в Українському Домі. Директор – Герц Іван Іванович.

Читайте також: Один із найстаріших храмів Тернополя незвичайно прикрасили до свят (відео)

У конкурсі були номінації «Найкреативніша ялинкова прикраса», «Різдвяна шопка» та «Вертепна атрибутика». Список переможців можна переглянути за посиланням.

На завершення дійства представнику 10-тої окремої штурмової бригади передали квадрокоптер DJI Mavic, який придбали за кошти працівників управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради та установ, що їм підпорядковуються. Кошти збирали, проводячи благодійні концерти, тематичні заходи, виставки та майстер-класи.

Читайте також: «Масштаби вражають»: сотні людей приходять до найбільшої різдвяної шопки країни у Тернополі (відео)

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео