У Тернополі напали на поліцейських охорони

444498880

Статтю 342 частина 2 - опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків та 345 частина 2 - умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - підозру за цими статтями кримінального кодексу України інкримінують правоохоронці трьом мешканцям обласного центру. Чоловіки, 1989, 1997 та 1998 років народження, побили працівників управління поліції охорони.

Інцидент трапився 23 січня близько другої години ночі. Екіпаж поліцейських виїхав на місце спрацювання тривожної кнопки УПО в один із розважальних закладів Тернополя. Там група осіб поводилася неадекватно, на зауваження не реагувала. Після того, як в приміщення зайшли правоохоронці, вони накинулися на них і почали бити, пише Досьє 102.

Дебоширів вдалося заспокоїти. Їх затримали відповідно до статті 208 КПК та доправили до відділку.

В результаті нападу за меддопомогою до лікарні звернулося два представників правопорядку. Поліцейські проходять судово-медичну експертизу.

Нападники вину визнають і оправдовують свої дії впливом алкоголю. Чоловікам оголосили підозру та вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео