Олег Снітовський

У Тернополі – нове призначення у медичній сфері

Заставка

Як стало відомо «Терену», змінився керівник однієї із медичних установ обласного центру.

Мова про поліклініку Тернопільської комунальної міської лікарні номер 2. Тут призначено в.о. завідувача поліклінікою Вадима Кравчука.

Лікар Вадим Кравчук відомий в медичних колах Тернопільщини та України як високопрофесійний спеціаліст, ортопед-травматолог, новатор, який провів низку унікальних операцій за інноваційними технологіями.

k14-Copy
k14-Copy

Йдеться, зокрема, про лікування багатьох хвороб за методикою PRP, оновлення хворих суглобів за допомогою тромбоцитів із власної крові пацієнта. Таку методику вже сім років поспіль успішно використовують  в «Центрі хірургії одного дня», очолюваного лікарем-хірургом, кандидатом медичних наук, завідувачем хірургічного відділення поліклініки Тернопільської міської лікарні №2 Олегом П’ятничкою, про що писав ТЕРЕН ТУТ і ТУТ. Мова також – про абсолютно безпечне відновлення дефектів хряща за допомогою стовбурових клітин, про що теж писав ТЕРЕН.

Довідка «Терену». Вадим Леонідович Кравчук закінчив у 2006 році Тернопільський Державний медичний університеті імені Івана Горбачевського . З 2008 року – лікар-травматолог Тернопільської міськлікарні №2. У 2015 році стажувався у відділенні артрології та відновного лікування суглобів Рівненської міськлікарні.

У 2016 році стажувався у Німеччині, у 2017 році брав участь у міжнародній конференції «Сучасні методи діагностики і лікування остеоартрозу» у Греції.

Фото автора та nday.тe.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео