Тамара Коблик

У Тернополі передали нагороди сім'ям загиблих Героїв (фото)

Завдяки нашим Героям, та всім, хто став на захист держави, ми зустрічаємо світло нового дня. За це платимо дуже велику ціну

У цей день, 26 років тому, виражаючи суверенну волю та від імені українського народу, Верховна Рада України прийняла основний закон – Конституцію. З нагоди свята на Театральному майдані Тернополя відбулися урочистості та покладання квітів до меморіалу Незалежності. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації.

Також влада області та міста нагородила військових та сім'ї загиблих Героїв за вірну та відважну службу українському народу.

Начальник обласної військової  адміністрації Володимир Труш привітав присутніх зі святом та побажав нам усім швидкої перемоги. 

Завдяки нашим Героям, та всім, хто став на захист держави, ми зустрічаємо світло нового дня. За це платимо дуже велику ціну, - написав він на своїй сторінці у фейсбуці. - Сьогодні мав честь передати державні нагороди рідним наших Героїв. Орденом «За мужність» III ступеня нагороджено (посмертно) – лейтенанта Петра Батьківського, старшого солдата Романа Стецюка, старшого солдата Володимира Яськіва.

Нагадаємо, що  Конституція України набрала чинності з дня її прийняття 28 червня 1996 року. На згадку про це в Україні щорічно святкують державне свято - День Конституції України.

Вибір читачів за тиждень

Відео