Ростислав Фук

У Тернополі переселенці можуть виготовити «Соціальну карту тернополянина»

Зокрема можна виготовити соціальні карти трьох категорій

photo_2021-10-08_11-34-30 (Copy)

Внутрішньо переміщені особи, які прибули в Тернопіль з регіонів бойових дій, можуть виготовити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» категорій «Пільгова», «Учнівська»,  та «Звичайна». Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради. 

Чимало внутрішньо переміщених осіб придбали житло або вже здійснили реєстрацію у Тернопільській громаді. Наявність реєстрації є підставою для отримання ними електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» та здійснення поїздки у громадському транспорті Тернополя, сплачуючи вісім гривень у всіх видах транспорту. Також отримати персоніфікований електронний квиток внутрішньо переміщені особи можуть, надавши довідку про офіційне працевлаштування у Тернополі, – йдеться в повідомленні.

Для отримання квитка категорії  «Учнівська», учень повинен надати довідку з навчального закладу міста Тернополя, де він зареєструвався для отримання середньої освіти.

Щодо квитка категорії «Пільгова», у міськраді зазначили:

При наявності пільгової категорії, що надає можливість безкоштовного проїзду, та посвідки, отриманої в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради (вул. Лисенка, 8), громадяни можуть виготовити персоніфікований квиток безкоштовно, а також скористатися можливістю пільгового проїзду у громадському транспорті.

Щоб подати анкету на виготовлення квитка, потрібно звернутись у ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В. Чорновола, 1).

Вибір читачів за тиждень

Відео