Тамара Коблик

У Тернополі під час комендантської години продавали алкоголь

Водночас інспектори помітили громадянина, який мав ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння, сів за кермо та почав керувати транспортним засобом

6 квітня під час нічного рейду торговельними закладами міста працівники управління муніципальної інспекції виявили та задокументували факт продажу алкогольних напоїв в заборонений час.

Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Правопорушення зафіксовано в одному із магазинів, що на вул. Олександра Довженка. 

Водночас інспектори помітили громадянина, який мав ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння, сів за кермо та почав керувати транспортним засобом. З метою запобігання виникнення аварійних ситуацій інспектори почали рух за автомобілем та сповістили про виявлену особу на лінію 102.

Реагуючи на повідомлення, працівники патрульної поліції м. Тернополя зупинили автомобіль білого кольору на перехресті вул. Лесі Українки - вул. Тараса Протасевича. Відповідно до чинного законодавства, водієві було запропоновано пройти тест на вміст алкоголю в крові, прилад показав 1,38 проміле. Чоловік чинив опір працівникам поліції тож був затриманий, автомобіль громадянина переміщено на арештмайданчик.

Звертаємо увагу, якщо ви стали свідком фактів продажу алкогольних напоїв в заборонений час, просимо повідомляти про це управління муніципальної інспекції для реагування за номерами телефонів: +380730151481(Viber)+380674473186+38 067 447 3278.

Фото Управління муніципальної інспекції

Вибір читачів за тиждень

Відео