Орест Сарматський

У Тернополі під час молитовного сніданку говорили про духовне єднання (фото)

заставка001

Перший Молодіжний Молитовний сніданок відбувся напередодні у Тернополі.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

- I Молодіжний Молитовний сніданок проведено за ініціативи міського голови Сергія Надала. За його словами, головна мета проведення цього молитовного сніданку - сприяння духовному єднанню, пропагуванню і утвердженню національних моральних цінностей. Така подія об’єднала священнослужителів різних конфесій, представників релігійних організацій, керівництво області, місцевих депутатів, громадських та культурних діячів, освітян і науковців, лідерів молодіжного середовища та представників соціально-відповідального бізнесу, - йдеться у повідомленні.

I-molodigniy-molitovniy-snidanok-2020-6 (Copy)
I-molodigniy-molitovniy-snidanok-2020-6 (Copy)

Також повідомляється, що у цьому році, завдяки активній молоді та добрій співпраці молодіжного і громадського сектору з місцевим самоврядуванням, Тернопіль виборов почесне право носити звання «Молодіжна столиця України».

I-molodigniy-molitovniy-snidanok-2020-4 (Copy)
I-molodigniy-molitovniy-snidanok-2020-4 (Copy)

Підбиваючи підсумки 2020 року, міський голова висловив також щиру подяку усім небайдужим тернополянам за надану підтримку та допомогу для медиків, військовослужбовців і малозабезпечених верств населення під час пандемії коронавірусу.

I-molodigniy-molitovniy-snidanok-2020-3 (Copy)
I-molodigniy-molitovniy-snidanok-2020-3 (Copy)

Довідково

Молитовні сніданки за участю представників релігійних організацій, державних діячів, політиків, урядовців, бізнесменів є традиційними у багатьох демократичних країнах світу. Понад 60 років такі заходи проходять у Конгресі США, Європарламенті, у Німеччині, Норвегії та інших країнах.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео