Тамара Коблик

У Тернополі помер 81-річний професор

Тарас Грошовий був українським вченим у галузі фармації, автором і співавтором 600 праць, мав 35 патентів на винаходи та корисні моделі

На 82 році життя помер професор Тернопільського національного медичного університету Тарас Грошовий. Про це повідомили на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Ректорат, профком, працівники і студенти Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського глибоко сумують з приводу смерті завідувача кафедри управління та економіки фармації з технологією ліків, доктора фармацевтичних наук, професора Тараса Грошового (26 листопада 1941 – 18 квітня 2023), - йдеться у повідомленні.

Тарас Андрійович належав до когорти людей, які були переповнені енергією, не зупинялися на досягнутому й постійно випробовували свої можливості. Він був українським вченим у галузі фармації, автором і співавтором 600 праць, мав 35 патентів на винаходи та корисні моделі.

Ми згадуємо його як мудрого науковця, який відкривав всім невичерпну силу знань. Його внесок у розвиток української фармацевтичної науки є неоціненним, - кажуть в ТНМУ.

Фото ТНМУ

Вибір читачів за тиждень

Відео