Тамара Коблик

У Тернополі помер директор комунального підприємства Михайло Дереворіз

Панахида відбудеться 2 червня у Домі печалі о 19 год, похорон - 3 червня о 12 год. Вічна та світла пам’ять

1 червня, після боротьби з важкою недугою, пішов з життя директор ПП «Східний масив» Михайло Дереворіз. Про це повідомили у пресслужбі Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.

Неможливо підібрати слова, які описали би біль від усвідомлення втрати цього надзвичайного, особливого, прогресивного, завжди сповненого енергії та ідей чоловіка. Він завжди був зразком для наслідування для всіх, хто обрав непросту комунальну галузь. Він був справжнім фанатом своєї справи та людиною з великим серцем, непоправний біль втрати якої не вгамують жодні слова, - йдеться у повідомленні.

До останніх днів свого життя Михайло Євгенович, незважаючи на невиліковну хворобу, йшов  у свій робочий кабінет, а коли перебував на лікуванні, то дистанційно керував своїм дітищем – ПП «Східний масив».

Ця втрата –  величезна трагедія для всіх, хто знав Михайла Євгеновича. Та найважче зараз його сім’ї та найріднішим. Він був люблячим батьком для найдорожчої доньки, відданим і надійним чоловіком для своєї дружини, надійною опорою для всіх своїх рідних. Він обожнював свого маленького онука, який, на жаль, тепер тільки з розповідей знатиме, якою гідною та достойною людиною був його дідусь.  Ми сумуємо разом з вами та поділяємо ваше неймовірне  горе, шукаємо слова підтримки у годину скорботи, молимося, - поділилися в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.

Панахида відбудеться 2 червня у Домі печалі о 19 год, похорон - 3 червня о 12 год. Вічна та світла пам’ять!!!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео