Ростислав Фук

У Тернополі помер відомий тренер з гірськолижного спорту

До 2018 року Володимир Ліщук очолював дитячо-юнацьку спортивну школу «Екстрим». Підготував 27 майстрів спорту України

Відійшов у вічність тренер з гірськолижного спорту, почесний громадянин Тернополя Володимир Ліщук. Про це повідомили на сторінці ExtremeSchool Ternopil.

Людина, яка все своє життя присвятила дітям і спорту. Завдяки йому в Тернополі зародився і культивується досі не один вид спорту, а саме: гірські лижі, фристайл-могул та сноубординг. Безумовно, Володимир Савич залишає після себе величезну спадщину не для одного покоління тернополян, – йдеться в повідомленні.

Володимир Ліщук народився 20 травня 1939 року в селі Рохманів Кременецького району. Закінчив Чортківське педагогічне училище. Працював вчителем початкових класів, співів та англійської мови, директором гірськолижного клубу «Альпініст», Тернопільського спортивно-оздоровчого комплексу заводу «Сатурн», Тернопільської гірськолижної дитячої спортивної школи, засновник Тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи «Екстрим». Підготував 27 Майстрів спорту України.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та близьким Володимира Ліщука з приводу непоправної втрати. Вічна йому пам'ять.

Нагадаємо, 18 травня помер відомий тернопільський митець і громадсько-політичний діяч  Олександр Смик. 

Фото з допису та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео