Тамара Коблик

У Тернополі працюватиме ще одне «Соціальне таксі»

Функціонуватиме цей автомобіль вже з понеділка, 24 липня

Міста-побратима та партнери Тернополя продовжують допомагати нашому місту. Нещодавно, із міста Ерфтштадт (Федеративна Республіка Німеччина) для міського територіального центру передали спеціальний автомобіль, який використовуватимуть для перевезення маломобільних груп населення та людей з інвалідністю – Соціальне таксі. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Транспортний засіб обладнано кріслами для перевезення маломобільних людей, вони також будуть зніматися, щоб здійснювати перевезення громадян на візочках. Задля безпеки всередині авто обладнані ремені, що триматимуть візок під час руху.

У місті це третій автомобіль, який буде працювати як Соціальне таксі. Основне завдання таких автомобілів передбачається у перевезенні громадян з маломобільних груп населення та людей з інвалідністю до лікарень чи інших соціальних установ, - йдеться у повідомленні міськради. – Функціонуватиме цей автомобіль вже з понеділка, 24 липня.

До слова, диспетчерська служба, яка приймає дзвінки від тернополян, працює на базі терцентру. Контактні телефони для надання послуг: (067) 461-10-75 або (0352) 23-56-68.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео