Ростислав Фук

У Тернополі проведуть мистецький захід до Дня добровольця

Вхід вільний

Мистецьке дійство «Нація Добровольців в Україні – Непереможна» проведуть 14 березня, о 15:00 в приміщенні Українського Дому «Перемога». Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Захід присвячений до Дня українського добровольця, встановленого Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави, – йдеться в повідомленні.

У програмі події передбачені поетичні патріотичні читання, підготовлені спільно Тернопільською міською централізованою бібліотечною системою та Тернопільською обласною організацією Національної спілки письменників України.

Відтак свої вірші читатимуть поетеси Марія Баліцька, Марія Гуменюк, Василина Вовчанська, Катерина Магула та Любов Малецька.

Під час дійства у своєрідному музичному екскурсі виступлять учні та викладачі Тернопільської музичної школи №1 імені Василя Барвінського. Доповненням до авторської поезії стане музика українських композиторів Василя Барвінського, Мирослава Скорика, Сергія Борткевича, українські народні пісні в інструментальному вирішенні, які присутнім подарують юні та дорослі музиканти.

Захід благодійний на підтримку ЗСУ. Вхід вільний. 

Фото з відкритих джерел та Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео