Тамара Коблик

У Тернополі розшукують водія буса, який збив припарковане авто й утік (оновлено)

Водія встановили та притягнули до відповідальності

Відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Тернопільській області розшукується водій автомобіля Volkswagen Transporter, білого кольору, має пошкодження лакофарбового покриття на лівій боковій частині транспортного засобу. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції м.Тернополя.

15 липня, о 1-й годині ночі, в місті Тернополі, на вулиці Вишневецького, біля будинку № 1 водій зазначеного автомобіля вчинив дорожньо-транспортну пригоду. А саме: здійснив наїзд на припаркований автомобіль Ford Fiesta, після чого поїхав з місця події у невідомому напрямку.

У зв’язку з цим, відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП звертається з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вищевказану дорожньо-транспортну пригоду або місцезнаходження розшукуваного транспортного засобу, повідомити вказану інформацію на спецлінію 102 чи за номером телефону (067) 62 04 386.

Водія встановили та притягнули до відповідальності. 

Тернопільські патрульні дякують небайдужим громадянам за допомогу, - написали на сторінці Патрульної поліції у фейсбуці. - Так тримати. Разом ми сила.

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео