Ростислав Фук

У Тернополі розшукують водія, який збив 38-річного пішохода і втік

Про травмованого пішохода поліцейських повідомив лікар швидкої допомоги

Водія, який збив 38-річного тернополянина і втік з місця аварії 26 грудня, о 7:30 поблизу Гаївського мосту, розшукують правоохоронці. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Про травмованого пішохода поліцейських повідомив лікар швидкої допомоги. Чоловік звернувся за меддопомогою лише за кілька годин пізніше, коли відчув погіршення самопочуття. Потерпілий каже, що його збив водій автомобіля Volkswagen седан сірого кольору.

Слідчі встановлюють місцеперебування винуватця аварії і звертаються до можливих очевидців ДТП повідомити деталі. Інформацію можна залишити за номером +380 67 351 3837 або на лінії «102».

Того ж дня під колеса автомобіля Volkswagen Passat у Кременці потрапила 61-річна жінка. Вона переходила дорогу пішохідним переходом. Потерпілу з травмами доправили до лікарні.

Також на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече зіткнулися дві автівки - Citroen Berlingo та Ford Scorpio. Аварія трапилася близько 9:20 неподалік села Шляхтинці.  Причину ДТП встановлять слідчі. 

У Тернополі о 10:30 на вулиці 15 Квітня не розминулися Volkswagen Passat та Seat Alhambra. На лінію «102» та бригаду екстреної допомоги про автопригоду повідомив кермувальник Passat. 

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Нагадаємо, 24 грудня на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, неподалік села Довжанка Підгороднянської громади сталася ДТП за участю автомобіля Volkswagen Touareg та вантажівки. За попередніми даними, водій Volkswagen, здійснюючи об'їзд вантажівки, припаркованої на узбіччі, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в інше авто. Від отриманих травм чоловік помер в реанімаційному відділенні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео