Тамара Коблик

У Тернополі ще в одного п'яного водія відібрали авто

Тільки за 4 дні квітня поліція затримала 38 водіїв, які сіли нетверезими за кермо. Їхні автомобілі вилучили і передадуть на потреби військових.

4 квітня, близько 22-ї години, на вулиці Євгена Коновальця у Тернополі патрульні зупинили автомобіль Renaul, водій якого порушив правила дорожнього руху. Патрульні поспілкувались із водієм та виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився.

Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.02 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму норму, повідомляють в пресслужбі Патрульної поліції Тернопільської області.

Патрульні склали на водія відповідні адмінматеріали та направили автомобіль на арештмаданчик.

Згалом за 4 дні квітня співробітники поліції виявили 38 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Автомобілі в них вилучили та помістили на арештмайданчики. Після оформлення відповідних документів передадуть на потреби захисників.

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео