Під час комендантської години тернопільські патрульні затримали нетверезого водія (фото)

Автомобіль відправили на арештмайданчик

пяний водій

Сьогодні, 4 квітня, близько 1 години ночі до правоохоронців надійшло повідомлення, що на вулиці Леся Курбаса під час комендантської години водій автомобіля Dodge має ознаки алкогольного сп'яніння. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Патрульні прибули за вказаною адресою та, поспілкувавшись із водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу чи в найближчому медичному закладі, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 0.74 проміле алкоголю в крові водія, що перевищує допустиму норму, – кажуть поліцейські.

Перевіривши інформацію, правоохоронці встановили, що водій вже не вперше протягом року сідає за кермо напідпитку і його вже позбавлено права керувати транспортним засобом за рішенням суду.

На чоловіка склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Вдруге протягом року, керування транспортним засобом в стані сп'яніння), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП. Автомобіль направили на арештмайданчик.

Фото Патрульної поліції Тернопільщини та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео