Тетяна Бакай

У Тернополі школярі організували благодійний ярмарок (фото, відео)

Зібрані кошти передадуть на потреби захисників

Тістечка, рогалики, кекси, торти та багато інших смаколиків, приготованих власноруч учнями та їх батьками можна було придбати на благодійному ярмарку у Тернополі 11 вересня. Захід організували учні 7-го класу спеціалізованої школи № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов.  Також на подвір’ї школи можна було зробити світлини у спеціально облаштованій фотозоні. Зібрані кошти учні передадуть на потреби захисників.

Ми організували цей ярмарок для того, щоб допомогти нашим воїнам. До таких заходів завжди долучається вся школа, починаючи від першого класу, а сьогодні ярмарок проводимо ми. Я пишаюсь, нашими дітьми та їхніми батьками. Кошти, які зберемо, передамо дирекції школи і на перших зборах приймуть рішення, куди їх спрямувати. Це залежить від того, від якої бригади буде запит, – розповіла журналістам Терену класна керівниця 7-В класу  Оксана Молошек.

Школярі з великою радістю демонструють свої десерти, які готували разом із батьками. Так, учениця 7-В класу Анастасія Біланик принесла на ярмарок кекси. Як каже дівчинка, хоча здебільшого й готувала мама, але вона теж намагалась допомогти.

Хочеться принести нашим захисникам бодай трохи радості та приємного настрою, адже вони захищають нас усіх. Тому ми тут намагаємось зробити бодай щось, аби висловити свою вдячність їм. – каже Анастасія Біланик.

Як розповідає класна керівниця 7-В класу Оксана Молошек, школа №5 намагається щоразу організовувати подібні благодійні заходи, адже тут розуміть наскільки важливою є підтримка наших військових. До слова, від цього навчального закладу вже передали на фронт автомобіль, дрони, гуманітарну допомогу.  Своїм прикладом учні та вчителі хочуть показати, що не буває маленької допомоги, адже усі зусилля наближають нашу Перемогу. 

Читайте також: На Тернопільщині діти зібрали майже 160 тисяч гривень на автомобіль для військових. 

Фото, відео авторки 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео