Оксана Бучко

У Тернополі шукають актора на головну роль у короткометражці

Кастинг проведуть вже у неділю, 13 лютого.

Молодого актора віком від 20 до 30 років шукають у Тернополі для зйомок артхаусної короткометражки «Кінцева 9 3/4» від тернопільського кінорежисера Макса Мельника. Відбір на головну роль триватиме від 11.00 до 13.00 в приміщенні «Просвіти» за адресою - вул. Йосипа Сліпого, 3.

- Це фільм про GPS Навігатор, що намагається вбити кур’єра, - розповідає Макс Мельник. – Тому ми ще шукаємо відповідну локацію на відкритому просторі, де б була глуха дорога, яка впирається стіну. Іншою локацією буде кафе на вул. Тарнавського. Простором для кастингу на головну роль «Кінцева 9 3/4» обрали «Просвіту», де активно підтримали такий проєкт.

Макс Мельник є автором трьох кінометражок. Його дебютна стрічка - комедійний детектив «Пакєт» 2018 року - взяла гран-прі на Коростенському фестивалі вуличного кіно. Після такого успішного дебюту Максим Мельник презентував ще дві короткометражні стрічки: «One Life», якій присудили друге місце на фестивалі BRUKIVKA, а також «Однокласник», що на даний час бореться за перемогу на цьому ж фестивалі серед 20-ти фіналістів.

Максим Мельник

Режисер уже 7 років працює над відеозйомками і разом з командою має у планах знімати дві короткометражки тривалістю 7 хвилин щомісяця. Тож ті, хто відвідає кастинг і не стане головним актором «Кінцева 9 3/4», матиме можливість знятись в інших проєктах.

Фото з архіву Максима Мельника

Вибір читачів за тиждень

Відео