У Тернополі уже близько 400 учасників ООС/АТО отримали безкоштовне протезування зубів

2

У Тернополі учасникам бойових дій в ООС та АТО проводять безкоштовне зубопротезування. Наш обласний центр став одним із перших міст України, де з початку 2015 року проводять безоплатне високотехнологічне зубопротезування військовослужбовцям, які захищають територіальну цілісність нашої Вітчизни. Як повідомив завідуючий ортопедичним відділенням Тернопільської міської комунальної стоматологічної поліклініки Валерій Кучер, за цей час стоматологічну допомогу отримали понад 1 000 військовослужбовців, а, зокрема, протезування зубів – майже 400 захисників Батьківщини.

– Ми дякуємо українським воїнам за те, що вони захищають нас ціною власного здоров’я від агресора та стараємося максимально допомогти людям, які боронять нашу країну і надаємо їм високопрофесійну безкоштовну терапевтичну, хірургічну та ортопедичну стоматологічну допомогу. У нашій поліклініці замкнутий цикл виготовлення зубних конструкцій і висококваліфіковані стоматологи, – зазначив Валерій Кучер.

1
1

Безкоштовне зубне протезування для учасників бойових дій здійснюється відповідно до комплексної програми міської ради «Здоров’я громади» та фінансується у повній мірі з місцевого бюджету Тернополя.

Василь Лабай, спеціальний кореспондент Інформагентства Міноборони

Фото Василя Лабая

Вибір читачів за тиждень

Відео