Тетяна Бакай

У Тернополі відбудеться забіг пам’яті Героя Віктора “Ведмедя” Пасічника

Віктор Пасічник був кулеметником 67-ї окремої механізованої бригади. На жаль, загинув 9 вересня у Луганській області під час виконання бойового завдання. Вічна і світла пам’ять!

Забіг пам’яті Героя з Тернополя Віктора Пасічника з позивним “Ведмідь” відбудеться 26 жовтня на Набережній Тернопільського ставу. Взяти участь у забігу можуть усі охочі. В учасників є можливість обрати дистанцію яку вони зможуть подолати. Долучитися до забігу, присвяченому захиснику, можна за благодійний внесок розміром 800 гривень для дорослих, а для діючих військових, ветеранів та дітей до 12 років – участь безкоштовна. Виручені кошти будуть спрямовані на наповнення стипендіального фонду імені Віктора «Ведмедя» Пасічника.

Старт та фініш для бігунів вже буде традиційно на центральному причалі нашого ставу. Ми обрали дві основні дистанції: класичний пробіг навколо ставу – це 8,7км і 2 км забіг для тих, хто біжить вперше. Також додали дитячу дистанцію, віком до 12 років – 300 метрів, – розповів співорганізатор забігу Роман Задорожний. 

Також долучитись до забігу можна й онлайн з будь-якого куточка України та за її межами. Достатньо зареєструватись за посиланням та зробити благодійний внесок. Пробігши дистанцію понад 100 метрів, потрібно буде опублікувати фотозвіт у соцмережах. Усі учасники та учасниці отримають пам’ятну медаль фінішера. 

Медаль отримають усі, навіть ті, хто за кордоном чи в інших містах буде брати участь. Тому ми закликаємо долучатись та вшанувати пам’ять нашого Героя Віктора Пасічника, – каже Роман Задорожний.

 

Про деталі забігу Роман Задорожний (у центрі) розповів під час пресконференції 14 жовтня

У межах забігу проведуть лотерею від партнерів події, де кожен зможе спробувати себе та виграти приємний подарунок. 

Зареєструватись на благодійний забіг пам’яті Віктора Пасічника можна за посиланням https://bit.ly/runremembers.  

Благодійний забіг пам'яті Віктора Пасічника відбудеться 26 жовтня

Нагадаємо, Віктор Пасічник загинув 9 вересня у Луганській області, виконуючи бойове завдання. Захисник із позивним “Ведмідь” займався вихованням молоді, брав активну участь у мітингах під час Революції Гідності. А у 2014 році в 21-річному віці став військовим медиком батальйону «Госпітальєри». З початком повномасштабної війни був кулеметником 67-ї окремої механізованої бригади. Воїн завжди був відважним, веселим, творчим, писав вірші. Із ним було не страшно йти у бій, пригадують побратими. Поховали захисника 16 вересня на Микулинецькому кладовищі у Тернополі. 

Читайте також: «Із ним було не страшно йти у бій»: у Тернополі попрощалися з Героєм Віктором «Ведмедем» Пасічником. 

Фото авторки та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео