Дарія Шевченко

У Тернополі відбулося спецпогашення нової поштової марки, присвяченої СБУ (фото)

Тираж марки - понад мільйон примірників

У середу, 26 липня, у Тернополі відбулося спецпогашення нової поштової марки «Служба безпеки України», яка є фінальним випуском героїчної серії «Слава Силам оборони і безпеки України!». Її тираж - 1 075 000 примірників.

Про спецоперації Служби безпеки України відомо мало. Але результат їхньої цілодобової роботи завжди помітний. Особливо у воєнний час. Вони знищують ворога на полі бою, виявляють та очищують державу від зрадників та колабopантів, виконують контрдиверсійні завдання та спецоперації. Пліч-о-пліч з воїнами ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції та інших підрозділів Сил безпеки та оборони, спецпризначенці CБУ дають відсіч poсійській агресії.  Дякую «Укрпошті» за те, що підтримуєте український дух та присвячуєте поштові марки українським воїнам та історичним подіям, які відбуваються сьогодні в Україні,- сказав перший заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук. 

Автор поштового випуску заслужений художник України Олександр Охапкін. До марки випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художню картку. Випуск здійснено за сприяння Служби безпеки України.

Фото зі фейсбук-сторінки Володимира Болєщука

Вибір читачів за тиждень

Відео