У Тернополі відбувся «Кубок Пушкарів» з армреслінгу (фото, відео)

турнір2

Перший Турнір з армреслінгу пам’яті Андрія та Анатолія Пушкарів відбувся учора, 16 лютого, в Тернополі у ТРЦ «Подоляни». На захід з’їхалися друзі, колеги по спорту, учні та шанувальники Андрія Пушкаря з усієї України. Перемогу здобули учасники із Харкова та Одеси.

Командну перемогу у Турнірі виборола збірна Тернопільської області. Всі спортсмени були в однаковій формі, з шевронами «Pushkar team». Справжня команда чемпіонів та продовжувачів здобутків свого тренера, натхненника Андрія Пушкаря.

- Все, що анонсувалось, сьогодні відбулося на високому рівні, дякуючи зусиллям організаторів та меценатів, глядачам, що прийшли та пресі, яка відгукнулась. Турнір пам'яті Андрія та Анатолія Пушкарів відвідали знані гості та відомі друзі, згадували Андрія, розповідали історії, пов'язані з ним, – розповів начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА Віктор Мацикур.

Також він процитував слова сказані дружиною Чемпіона, Світланою Пушкар.

- Андрій залишив після себе великий спадок – сім'ю та сина, друзів, вихованців, і він був би дуже радий такій великій присутності людей, з якими він був щасливий... – сказала на заході Світлана.

турнір
турнір

турнір1
турнір1

турнір3
турнір3

Відео Віктора Мацикура, фото зі сторінки Світлани Пушкар у Facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео