Тамара Коблик

У Тернополі відзначили День Державного прапора (фото)

На заході вручили нагороди військовим та працівникам силових структур та долучилися до спецпогашення поштової марки

Сьогодні, 23 серпня, українці вшановують символ незалежності, нескореності та незламності — Державний Прапор України. З нагоди Дня Державного прапора в Тернополі відбулися урочистості. Загальнонаціональною хвилиною мовчання вшанували загиблих захисників, помолилися за нашу перемогу та урочисто підняли синьо-жовтий стяг. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації.

Під час заходу виконувач обов’язків начальника Тернопільської ОВА Володимир Важинський та перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук вручили нагороди військовим та працівникам силових структур.

Також представники влади Тернопільщини долучилися до почесного першого спецпогашення поштової марки “Все буде UA”, яку виготовили у формі мапи України та присвятити до Дня Державного прапора.

Державний Прапор України – це втілення національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під синьо-жовтим знаменом йшли у бій за волю українського народу воїни багатьох поколінь, - написав на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник голови обласної ради Володимир Болєщук. - Синьо-жовтий стяг назавжди у наших серцях як символ волі і Незалежності, як священний оберіг держави і народу, як знамено Перемоги світла, добра і правди!

Слава Воїнам, які захищають нашу землю під національними кольорами!

Вічна пам’ять полеглим Героям, які віддали своє життя за мир та незалежність рідної держави.



Вибір читачів за тиждень

Відео