Тамара Коблик

У Тернополі вимагали 6 тис. доларів хабаря у чоловіка, який підлягає мобілізації (оновлено)

Правоохоронці затримали фігурантів «на гарячому» під час отримання грошей

Цей тиждень виявився плідним на результати оперативних відпрацювань.Т.в.о. начальника тернопільської поліції Сергій Зюбаненко на своїй сторінці у фейсбуці розповів про ще одне резонансне затримання.

Військова контррозвідка Служби безпеки викрила на корупції депутата сільради на Тернопільщині, який мобілізувався до ЗСУ і зараз проходить службу на території регіону.

За гроші він пропонував іншим мобілізованим своє «сприяння» в уникненні планових ротацій до зони бойових дій на південному та східному фронтах України.

До незаконної діяльності посадовець залучив знайомого підприємця як посередника для передачі хабаря.

Дані особи вимагали хабар 6000 доларів США від чоловіка, який підлягає мобілізації, за можливість проходити службу при обласному військкоматі, а не у зоні проведення бойових дій.

Правоохоронці затримали фігурантів «на гарячому» під час отримання грошей.

Дякую колегам, які брали участь у викритті хабарників за співпрацю, - йдеться у повідомленні Сергія Зюбаненка. - Працюємо далі, вкотре наголошую: усі, хто чинить протиправне, – відповідальності не уникне.

Нагадаємо, у Тернополі затримали посадовця військкомату причетного до чергової схеми для ухилянтів.

Як повідомляли нещодавно у поліції, працівника тернопільського військкомату викрили на сприянні виїзду чоловіків за кордон. У центрі комплектування заперечили причетність колеги до цієї кримінальної схеми.

Читайте також: У Тернополі рідні загиблого захисника звинувачують військкомат у недбалості (відео)

Фото зі сторінки у фейсбуці Сергія Зюбаненка

Вибір читачів за тиждень

Відео