Тетяна Бакай

У Тернополі рідні загиблого захисника звинувачують військкомат у недбалості (відео)

Олег Клим був мобілізований 27 червня цього року, загинув через місяць - 25 липня. За словами рідних, чоловіка відправили на передову без належної підготовки та амуніції. Як це коментують у центрі комплектування?

Із добровольцем, сержантом Олегом Климом попрощалися у Тернополі 31 липня. Чоловік був водієм другого механізованого батальйону. Загинув під час обстрілу на Донеччині. Попрощатися з Героєм прийшли рідні, друзі, побратими та небайдужі тернополяни.  

Олег Клим був мобілізований 27 червня цього року, загинув практично через місяць - 25 липня. Під час похорону його рідні обурилися роботою центру комплектування та влади.  Вони стверджують, що захисника відправили воювати без належного військового вишколу, спецнавчання та амуніції.

Детальніше - на відео: 

Нагадаємо, раніше у Тернополі розгорнувся скандал після загибелі 33-річного захисника Богдана Покітка. 12 лютого його відправили на передову, а вже через 4 дні - 16 лютого він загинув. Як стверджували рідні, чоловік не пройшов належної військової підготовки. У військкоматі пообіцяли провести перевірку з цього приводу. У Тернопільській спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону зареєстрували кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Фото, відео Руслана Жирова

Вибір читачів за тиждень

Відео