Ростислав Фук

У Тернополі висадили катальпи та декоративні сливи (фото)

На сьогодні квітучі катальпи та декоративні сливи «Піссарді» добре прижилися у міських парках та на прибудинкових територіях

Днями у парку Сопільче та поблизу дамби Тернопільського ставу висадили нові зелені насадження. Так, у парку Сопільче на алеї з’явилось ще 15 нових дерев декоративної червонолистої сливи «Піссарді». Ще 10 саджанців декоративних квітучих дерев породи катальпа бігнонієвидна висадили біля дамби Тернопільського ставу. Про це повідомляють на сайті міської ради.

Як зазначають в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міської ради, катальпи та сливи «Піссарді» прекрасно почувають себе у нашому місті, швидко ростуть, є стійкими до несприятливих погодних умов і непримхливими.

На сьогодні квітучі катальпи та декоративні сливи «Піссарді» добре прижилися у міських парках та на прибудинкових територіях.

Нагадаємо, відповідно до затвердженого основного стратегічного документа у сфері зеленої розбудови міста – Концепції комплексного озеленення, щорічно міською радою організовуються заходи із висадження дерев з метою урізноманітнення видового складу існуючих насаджень, формування високодекоративних, стійких до несприятливих умов навколишнього природного середовища зелених насаджень, – йдеться в повідомленні.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео